punk-rock



TOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!

Joel sa att forna blink har börjat prata igen, om dom ska ha en reunion sätt mig på första parkett!

och GRATTIS AMANDA till KÖRKORTET!! hon är så duktig! :) Så nu ska hon ta med mig till väla på lördag, bäst hon kör för jag hittar inte ändå, jag vet inte ens var väla ligger, haha-. Andra sidan skåne?


Nu ska jag se om det är något roligt på tvn annars ska jag se gamla beverly hills avsnitt. Just nu är brenda och steve ovänner och andrea ska föda.
                                                            SPÄNNANDE, haha (hannas fel att jag skriver haha efter varje mening) haha

Mark Hoppus blogg:

in the midst of everything else that has happened lately, tom, travis, and i have all spoken together. first through a number of phone calls, and then a couple of weeks ago we all hung out for a few hours. they've all been great, very positive conversations. we're just reconnecting as friends after four years of not talking. it's a good thing. obviously the first question for a lot of people will be "does this mean a blink-182 reunion?" the answer is none of us know. we haven't talked about it at all. right now it's just good for the three of us to see one another, reconnect, and let the past be the past. the events of the past two months supersede everything that happened before. life is too short.


if i were a boy..

Tittade på 90210 precis. In i serien har det kommit en snyggve-bror, men han är nog en riktigt kill-bitch tyvärr.. haha. Får man nog reda på nästa vecka!

I dag var jag hemma från skolan, sjuuuuuk. fast jag städade akka iaf.

+ grattis amanda igen till teorin! :)

lite bilder från helgen:



Nu börjar filmen Den stora flykten, hoppas jag kan se den utan att somna, man vet aldrig, haha.

. -Rox.

sjuk

I går firade vi att hanna nu är 20 år! :) Det var ös, jag fattar inte att jag förlorade på sing star bara... haha. + det spelades green day - basket case. Det måste betyda att dom är populära i kristianstad iaf, ;) haha.

Dessutom köpte jag mina första par byxor på två år! yeah-



I dag har jag mest haft ont i halsen hela dagen, fan om jag blir sjuk.
Jag skulle ju ut och springa med amanda och visa att jag klarar att springa HELA slingan utan att stanna, haha. :)

toudelou.


.

 roxanne. - .  sky is the limit

historia

Började med historian idag, det kommer bli asbra! Smårolig lärare som kan vad som hände på varenda datum genom världshistorien, skitfräckt! :)

öga för öga kan göra hela världen blind
- så sant som det är sagt.

Städade akka i dag, lagom roligt det. Money, money, money makes the world go round.
Såg beverly hills idag, jag kan inte titta på en serie utan att bli arg på riktigt, haha. I dag var naomi en riktig bitch och jag vill bara hoppa in i tvn och förklara för alla att det var hennes fel att allt hände. Det är sjukt egentligen, det är ju bara tv trots allt, haha.

Natti natti.

träningsverk

I går var jag och Amanda ute och sprang slingan på campingen och fy helvete vad ont jag fick i benen sen. Jag antar att jag inte är så vältränad, haha.

I dag blev jag äntligen klar med min egen personliga pedagogiska grundsyn. Så nu är officielt AU1 över. SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNNNT!
I morgon börjar historian. Antiken och medeltiden. Ska bli spännande!

I dag målade jag och Sandra mitt rum. Eller ja, målade, vi målade lite stjärnor och skrev Roxanne över min säng. Astufft! :) Tur Sandra var med, vettefan hur det hade sett ut annars, haha.

Nu måste jag förbereda i morgon, min gissning är att jag glömmer hälften av allt jag ska ta med mig hemma. Tur att jag är förberedd på det bara, haha.


tordsag

Jag förstår inte varför punk-rock inte är den enda musikstil som fortfarande finns? GALET, det finns ju inget bättre någonstans! En dag så..

+ madagaskar 2 är den bästa animerade filmen detta århundradet.

 over and out.

13 januari

Jag ska aldrig mer ta min dator för givet. Utan den känns det som hela livet rasar samman, haha.

Idag var jag en runda på skolan, jag trivs där. Än så länge, den känslan kan ju ändras på fyra år.. haha. Men skolan är inte helt fel, det är en skön känsla att lära sig något, bli smartare. ;)

Var ute och gick med Sandra runt Åhus. Åhus är fint i mörker, men ännu bättre i dagsljus på sommaren. Ska bli så jääävla skönt att ta med sig solstolen ner till stranden, sätta i hörlurarna och lässa en skvallertidning i sommar. Jag läängtar. :)



R O X.

helg nr 2

Var precis ute och gick med mam och pap. Ska börja med vetenskapsrapporten nu igen. Kanske det går bättre idag. Ska städa akka frakt med. Det är min dag i dag.

I fredes tittade jag och Sandra på Australia. Vi bestämde oss en timme innan filmen började så det var lite kaos att beställa biljetterna, men vi fick se den i alla fall och FAAA-AN vad bra den var. Faktiskt, trots att den varade i en timma och 45 minuter var den aldrig långtråkig. Men det roligaste var ändå när jag och sandra kommer in typ fem minuter efter att man skulle och det var fullsatt. Vi fick knöla oss i genom hela salongen, haha. Kul var det iaf! :)

På Ikea igår hittade jag en bokhylla, ett träd att hänga smyckena på och en tidningshylla. Och Amanda fick äta sina köttbullar, ungefär 15 stycken, haha.

Nej, nu ska jag duscha, plugga och städa.

/Rox.

Isa ska ut och gå med Moa. :)Ser ut som en svamp. haha

RSS 2.0